RAHSIA BISNES KAMBING BAKAR

 


 nak Rasa Enjoy membakar Kambing Dan Nikmati Kelazatan Kambing Bakar Sambil Menjana Keuntungan Lumayan????

 

Apa kata Mereka ?

Baru mula terus Jana Untung RM 1,000 sehari secara sambilan

taqiAlhamdulillah Ebook ni saya dah baca dan cepat cepat saya praktikkan .Saya cuba untuk membuat sendiri produk kambing perap melalui rujukan dan panduan dalam Ebook ini .Dan hasilnya , permintaanya agak mengejutkan saya .Sejujurnya saya terpaksa meniru strategi beliau untuk melonjakkan jualan produk kambing perap .Apa yang saya boleh kata ialah bagi saya inilah produk yg boleh dibuat dan dijual dengan mudah ,
Easy money dan fast money .

– Taqi Isa , Cheras

 


 

Bakar 4 jam je hujung minggu, Jana RM 1,950 sehari

kamalApa yang terkandung dalam Ebook ni amat berguna bagi saya untuk dijadikan sebagai rujukan untuk membuat produk ni .Yang best , tak payah pening pening nak buat sos untuk marinate kambing . Bila dan mula buat , ramai customer2 cakap sedap dan puas hati , senang je rupanya nak buat , tak susah macam yang difikirkan . Alhamdulillah , tak sangka pula baru baru ni saya dapat pelanggan daripada pengurus AEON sekitar cawangan Klang untuk tempahan kambing bakar . Sekali dapat tempah terus 30 kg . Nak buat makan makan untuk staff katanya . Berbaloi mengadap bara api 4 jam .Total sales RM , 1950
syukur..

-Kamal , Senior Engineer , Shah Alam

 


 

Kini Anda Juga Mampu Membuat Kambing Bakar Setaraf Hotel 5 Bintang Malah Dapat Menjana Pendapatan Lumayan  Dengan Bisnes Kambing Perap 

 

IMG_20141116_163041[1]

 

9 Sebab kenapa anda perlu dapatkan panduan memulakan bisnes kambing bakar ini 

  • Kambing Bakar dibuat dengan air tangan anda sendiri yang TERBUKTI SEDAP dan telah DIUJI mendapat sambutan HANGAT
    ( Budak darjah 5 pun tahu buat )
  • Permintaan yang TINGGI macam hari hari, HARI RAYA
  • Bisnes yang UNIK
  • Kurang PESAING
  • Margin untung TINGGI
  • Repeat Order Bertubi tubi
  • Tanpa perlu buat rempah sendiri
  • Ambil rempah X untuk “marinate” kambing tanpa perlu ORANG TENGAH (Jimat Kos)
  • TANPA perlukan modal besar sampai nak TERNAK KAMBING bagai (Jimat Kos)
  • Jualan anda, untung 100% anda simpan dan ENJOY
  • Inilah perniagaan yang mudah dan menguntungkan yang boleh dilakukan dari rumah (Jimat kos tanpa sewa kedai)

 


 

unnamed

Meja Penulis Suhairin Supomo

Assalamualaikum dan Salam hormat , saya yakin anda berada ditempat yang betul sekiranya anda benar benar ingin pelajari dan ketahui bagaimana ingin membuat duit dengan bisnes kambing perap dan kambing bakar , Ya , saya faham dan saya juga seperti anda sewaktu 3 tahun yang lalu semasa ingin bermula dan lagi malangnya , tiada sebarang panduan , tips dan langkah untuk bermula ditemui untuk dijadikan sebagai rujukan . Nak tak kalau saya tunjukkan kepada anda panduan memulakan bisnes kambing bakar dan bisnes kambing siap perap yang LAZAT beserta langkah , teknik dan strategi yang dilakukan bagi meletopkan jualannya?

Saya percaya anda juga boleh melakukannya

 

Ada yang bank in puluhan , ratusan malah sehingga cecah 4 angka terus pun ada , boleh DOWNLOAD beberapa SCREENSHOT yang sempat saya UPLOAD kat LINK ini , maaf tak berapa tersusun , 

KLIK SINI

 

 

butang-beli-02

 

Suhairin , Boleh Pergi Ke Bisnes Ni..Untung Ke..Testemoni Ok Ke Tak?

Don’t worry , saya sendiri dah validate dan test sendiri MARKET produk HOT ni , sangat MENGUNTUNGKAN dan SENANG BUAT DUIT . RESPONNYA PULA MEMANG 5 STAR ! Saya mempunyai ratusan testimonial yg best tapi saya hanya boleh kongsikan kepada anda beberapa sahaja

 

Cuba Anda bayangkan sekiranya inilah kata kata pelanggan anda?

 

10672175_748520028557885_7368948483108030568_n

 

10731069_748519975224557_1063184309855473040_n

 

1452193_748519911891230_6764661420048607247_n (1)

 

1380095_761702750572946_1249001778288870587_n

 

1

 

Bisnes makanan yang sedap dan lazat memang senang dijual , SERIUS !!!

 


Apa kata Mereka ?

Jana RM 1880 dalam masa 1 hari !

Screenshot_2015-08-23-12-49-06-1Assalamualaikum dan salam sejahtera ,  Saya ingin mengutarakan tentang bisness kambing bakar yang terlajak laris di pasaran  pada masa kini .Perniagaan kambing bakar ini boleh dijalankan secara sepenuh masa dan separuh masa yang penting adalah semangat untuk menjalankan perniagaan ini seperti yang sedia maklum pelbagai kaedah boleh dijalan kan untuk mengembangkan lagi bisnes ini.Maklumat yang terkandung didalam ebook ini dapat kita guna sepenuhnya agar dapat memperolehi manfaat yang berguna untuk memajukan perniagaan ini. Apa yang penting adalah selalu berusaha dan berdoa untuk memperolehi kesejahteraan Allah.s.w.t

Amir , 28 tahun , Goverment , Raub

 

 

Teruskan Bacaan anda sebab ada lagi yang mahu dikongsikan ..

 

Kambing Bakar Dan Kambing Perap Memang POPULAR..

Ya , Inilah makanan ala ala Western yang disukai ramai tidak mengira masa . Yang meminatinya pula tidak mengira bangsa , kaum , jantina dan umur . Ia merupakan menu yang cukup FAVOURITE bagi rakyat Malaysia menjelang Kenduri Kahwin , Rumah TERBUKA serta majlis majlis keraian .

Boleh dikatakan setiap minggu ada sahaja jemputan kenduri kahwin daripada rakan rakan dan saudara mara dan Menu tersebut membuatkan para tetamu beratur panjang untuk meratah daging kambing.

Ya betul , ini menunjukkan betapa tinggi permintaan kambing bakar ini. Inilah bisnes Paling Menguntungkan dan STABIL .

Ditambah pula dengan kambing Perap sejuk beku yang boleh disimpan dirumah selama 1 tahun yang telah mendapat PERHATIAN menggalakkan daripada penggemarnya.

Ianya mudah kerana penggemarnya dapat menikmatinya pada bila bila masa tidak kira untuk makan tengahari atau makan malam di rumah .

 

Keuntungan Bisnes Kambing Bakar Dan Kambing Perap macam mana pulak kiranya tu suhairin?

Ramai yang tak menyedari potensi bisnes kambing bakar sangat menguntungkan dan memang LUMAYAN . Tahukah anda kos untuk membuat 1 kilo kambing yang sudah diperap hanya RM 25 manakala Kos untuk membuat 1 kilo kambing bakar pula  RM31 termasuk kos Arang ?

Kambing Perap

Harga Jualan 1 Kg kambing perap -> RM 50 – RM 55                  

Harga Kos 1 Kg Kambing perap -> RM 25                                    

Untung Kasar -> RM 25 – RM 30 / per kilogram

Kambing Bakar

Harga Jualan 1 Kg kambing Bakar -> RM 60 – RM 70            

Harga Kos 1 Kg Kambing Bakar + (arang) -> RM 31            

Untung Kasar -> RM 39 /per kilogram

Dengan Hanya menjual sebanyak  30 kg kambing perap dan 18 kg sahaja kambing Bakar , anda telah pun capai keuntungan BERSIH sebanyak RM 1,500 sekurang kurangnya dalam tempoh seminggu.

Bagaimana?

Jangan risau sebab percayalah produk makanan yang SEDAP dan LAZAT pasti ada REPEAT ORDER dan jangan terkejut sekiranya saya katakan saya sendiri pernah berpengalaman menjual kambing perap dengan jayanya hampir cecah 1 TAN sebulan dan juga pernah membakar kambing sebanyak 70 kg dan yang menarik ada lagi Otai sampai 100 kg . DAHSAT !

Yang best , semuanya dilakukan hanya dari rumah !

Semuanya akan diajar dalam Modul STEP BY STEP yang menarik …

 

 

aktiviti pelanggan

JOM LIHAT APA KATA MEREKA YANG TELAH MERASAI SENDIRI KAMBING PERAP NI

 

FEEDBACK FEEDBACK 3 FEEDBACK 2 FEEDBACK 1

 

 

Sekiranya Anda Bekerja , Mulakan Dengan PART TIME

Bisnes kambing bakar dan Bisnes kambing perap umpama adik beradik , jika anda masih bekerja,  ianya sangat sangat sesuai mulakan dengan PART TIME kerana saya yakin anda pasti teruja dengan hasilnya yang memberangsangkan dan menguntungkan . Apabila kedua dua bisnes ini telah mendapat permintaan yang tinggi daripada pelanggan pelanggan anda, barulah anda berfikir untuk usahakannya secara FULL TIME . Sudah tiba masanya untuk anda PECAT bos anda  😛 

 

Makan Tengahari Dan Makan Malam Anda Ala Ala Hotel Mahal kini Lebih Mudah..

Sangat mudah untuk menyediakan makan tengahari dan makan malam anda dengan hidangan SUPER LAZAT ini . Kelebihan Kambing perap boleh disimpan dalam peti sejuk beku selama 1 tahun lama dan sekiranya anda ingin memanggangnya , hanya NYAHBEKU sahaja selama 30 minit dan sedia untuk dipanggang . Senang sangat sebab selain daripada Arang , boleh panggang guna Oven , Grill Pan , Microwave atau Magic Pan .

Hari minggu lah waktu yang paling sesuai untuk menikmatinya bersama ahli keluarga . Mesti BEST buat dengan keluarga di rumah atau mahu berpicnic sambil ber barbeque kan ?

Ianya boleh dimakan begitu sahaja tanpa memerlukan sebarang sos pencicah , sangat sangat LAZAT dan jika mahu , boleh perah sedikit limau kasturi untuk membuatnya tambah LEBIH MARVELOUS , Slurrpp ..


 

Apa kata Mereka ?

Mudah dipraktikkan

Screenshot_2015-08-23-12-48-28-1Mudah dipraktikkan untuk buat kambing perap ni , memang senang sangat , baru baru ni cuba”marinate” sendiri kat rumah ,  memang TIP TOP SEDAP , Serius , kat restoran , kat hotel tak pernah lagi jumpa macamni , terima kasih sangat sangat sebab  anak anak saya memang suka makan . Panduan yang terkandung dalam Ebook ini memang boleh dikatakan semua RAHSIA didedahkan , siap bagitahu rempah POWER tu nak ambil daripada siapa dan cara nak buat dan menjual macamane pun diberitahu , COMPLETE , Yang best , ambik DIRECT terus melalui pembuat Rempah POWER ni , Insyallah dalam planning untuk Follow ape yang kau buat . Terima kasih dan Tahniah Suhairin .

Sukhairi Ahmad , 40 tahun , Ekskutif Account Receivable , Cheras

 

Suhairin , Berminatlah , Susah Tak Nak Buat?

Sebenarnya tak susah mana pun sebab bahan berkaitan anda boleh dapati daripada pasaraya berdekatan contoh seperti di www.xxx.xxx , Berkenaan kambing pula , mestilah menggunakan bahagian bahu yang boleh didapati daripada pasar pasar borong yang berhampiran .

Soal rempah pula tak perlu lagi pening pening sebab anda dibantu dengan Rempah yang telah diadun secukup rasa serta RAMUANNYA boleh dikatakan paling POWER setakat ni saya jumpa. Yang BEST lagi para pelanggan cukup suka menikmati kambing ini dengan begitu sahaja , bukan macam roti GARDENIER namun ianya lebih lagi.

Saya juga seperti anda , ingin membuat bisnes kambing bakar dan bisnes kambing perap dan sebelum ni beberapa eksperimen untuk mencipta rempah telah pun dilakukan serta membuat sedikit tinjauan untuk memilih rempah yang bagus , sedap , lazat dan paling penting digemari oleh pelanggan .

Super-Squeeze-Page-Pack - Shortcut.lnk

Alhamdulillah , 3 tahun lepas saya telah menemuinya , sangat peramah dan merendah diri orangnya , rempah berperisa BLACKPEPPER beliau amat saya kagumi dan saya juga pernah untuk MENCIPLAK ramuan rempah beliau dengan bekerjasama dengan CHEF masakan yang merupakan rakan saya namun ianya tak berhasil , pendek cerita , TAK JADI .

Saya cukup kagum dengan beliau sebab tempahan yang beliau dapat membuatkan saya MEMBUKA MATA kerana sekali beliau mendapat tempahan sampai tak cukup tangan , mana taknya , sekali pelanggan order kambing bakar , 100 kg!

Tak hairanlah baru baru  ini beliau ada memberikan JOB tempahan 20 kg kepada saya untuk memenuhi permintaan pelanggan beliau .

Namun begitu , teknik membuat  serta cara yang tertentu yang betul sahaja membuatkan kambing bakar menjadi sangat sangat LAZAT , ber JUICY dan ENAK dimakan. Semuanya akan diajar melalui panduan daripada asas sampai pandai melalui MODUL MODUL yang menarik .

 

Belajar Dengan Ebook Je , Boleh Pandai Buat Ke?

Ya , saya yakin sebab Ebook ini merupakan panduan STEP BY STEP yang mudah diikuti dibantu dengan gambar serta video pendek .

Langkah -Langkah dan teknik yang ditunjukkan sangat mudah dipraktikkan dan dalam masa 24 jam sahaja saya percaya anda telah pun berjaya membuatnya.

Ebook ini juga bukan sekadar berkongsi perkara itu sahaja , namun setelah anda berjaya membuat dengan jayanya , anda juga dikongsikan STEP BY STEP langkah langkah untuk anda melakukan pemasaran dan jualan yang sangat BERKESAN.

Tolong jangan salahkan saya sekiranya whatsapp anda berbunyi bertubi tubi dek ramai PROSPEK yang menghubungi anda untuk bertanyakan dan mendapatkan produk yang anda buat dengan segera.

 

Bagaimana Pula Dengan Peralatannya Suhairin?

Peralatan semua bakal diterangkan dalam Ebook dan untuk membuat kambing bakar , anda hanya memerlukan alatan seperti arang , kipas angin , tong besar yang telah diubahsuai dan semuanya sangat mudah didapati dipasaraya berdekatan .

Peralatan untuk membuat Kambing perap pula juga sangat mudah didapati , contoh seperti plasti zip lock sangat mudah didapati di pasaraya yang berdekatan dengan anda seperti saya ambil di www.xxx.xxx  dan saya dapati ianya murah dan berpatutan

 


 

Apa kata Mereka ?

Pendedahan pemasaran yang berkesan secara terperinci , sangat berguna untuk NEWBIE!

Screenshot_2015-08-23-12-51-28Salam sahabat,E-book ini banyak memberi pendedahan untuk permulaan perniagaan kambing bakar dan kambing perap. Segala langkah yang perlu dititikberatkan dalam permulaan hampir semua perniagaan.”Starter Kit” yang sangat berguna bagi ‘novices’ yang baru nk mengorak langkah ke arah kejayaan. E-book ini juga dapat menjadi platform atau ‘booster’ dalam pemasaran perniagaan kambing perap atau kambing bakar. Penulis banyak memberi pendedahan secara terperinci jenis-jenis pemasaran yang berkesan. Amat berguna untuk jenis-jenis perniagaan yang suam-suam kuku. Semoga berjaya dengan pendedahan rahsia dalam e-book ini.

Musaddiq , 26 Tahun ,Govermenet, Kuala Pilah

 

butang-beli-02

 

 

Ebook Panduan Ini Sesuai Untuk Siapa?

 

  • Mereka yang ingin berjinak jinak untuk membuat produk sendiri menerusi kambing Bakar dan kaut untung mudah SEKITAR 4 – 5 angka melalui Bisnes Kambing Perap yang TERBUKTI SEDAP dan LAZAT.
  • Mereka yang sedang berniaga dan ingin menambahkan lagi PROFIT dengan membuat produk makanan sendiri dengan KOS yang sangat sangat SUPER RENDAH , Untung MAKSIMUM , FEEDBACK 5 STAR serta TERBUKTI mempunyai PERMINTAAN YANG TINGGI. 
  • Suri rumah yang ingin menjana pendapatan tambahan melalui bisnes kambing perap yang SEDAP , sangat mudah dibuat dan dijual.
  • Mereka yang dah lama berniaga dan ingin menaikkan lagi hasil keuntungan ke TAHAP LEBIH OPTIMUM dengan  mempertingkatkan TEKNIK dan STRATEGI Jualan dalam perniagaan anda. 

Suhairin , Saya betul betul NEWBIE dan Ingin menambah pendapatan bulanan SECEPAT MUNGKIN , boleh ke mulakan sekarang ?

 

YA SEKARANG juga boleh bermula.

 

BOOM !!!Memperkenalkan ..

 

 

1

Pakej Panduan STEP BY STEP  Bagaimana menjana keuntungan Mudah Sehingga 4 – 5 Angka Sebulan Dengan Membuat Produk Sendiri Dalam Tempoh 48 Jam KHUSUSNYA Dalam Bisnes kambing Perap Dan Kambing Bakar secara PART TIME mahupun FULLTIME KHAS Untuk Orang Baru

 

Apa Yang Bakal Anda Ketahui Dan Pelajari Daripada PAKEJ EBOOK Yang Gempak Ini?

 

PART 1

(Bernilai RM 89)

33

  • Saya sendiri akan didedahkan dimana LUBOK Rempah yang TERBUKTI POWER dan bagaimana anda boleh mulakan bisnes yang HOT ini dengan mendapatkan sebotol REMPAH tanpa melalui orang TENGAH seperti saya dengan Harga kos serendah RM 2x sahaja.  (kebiasaannya saya jual dengan Harga sekitar RM 60 – RM 70 per botol )
  • Dengan 1 botol rempah berat 1.2 kg boleh “marinate” sehingga 10 kg daging Lamb shoulder sebab ianya memang SPECIALIST untuk “marinate” kambing bahagian Lamb shoulder shj , sangat BERBALOI !
  • Ditambah harga kos kambing Lamb shoulder sekitar RM 19 – RM 21.50 sekilo shj , anda bakal meraih pulangan margin UNTUNG 100% kerana Harga jualan starndard kambing perap per kilo dijual sekitar RM 50 – RM 55 
  • +Bermakna 1 kilo Untung BERSIH RM 20 – 25 per kilo
    (Saya sendiri pernah berjaya meraih pulangan bersih 4 angka dalam masa 1 hari shj ,PROVEN !)

 

 

 

 

PART 2

(Bernilai RM 79)

22

Modul 1 – Pendedahan Untuk Bermula Bisnes Kambing Perap

Bab 1 – Rahsia Bagaimana Set Minda Sebelum bermula

  • Anda bakal diterangkan apakah tips dan langkah sebagai panduan untuk anda lebih bermotivasi mencapai jualan yang ingin DISASARKAN .
  • Mungkin sebelum ini anda tidak mempunyai POINT atau SEBAB UTAMA untuk anda bertindak kearah impian yang anda ingin kecapi selama ini tapi Modul ini akan menerangkan bagaimana dengan PEMBAKAR SEMANGAT dapat dijadikan sebagai BOOSTER untuk capai IMPIAN anda.

Modul 2 – Bagaimana Buat Packaging Siap Perap ?

Bab 2  – 6 Perkara yang anda perlu ketahui untuk bermula

  • Bab ini akan menerangkan kepada anda apakah alatan dan perkara asas untuk membuat produk kambing siap perap ini tanpa perlu bersikap PERFECTIONIST .

Bab 3 – Pembungkusan Produk Kambing Perap Ladahitam

  • Anda bakal ditunjukkan STEP BY STEP bagaimana cara untuk membungkus produk anda dengan cara yang kemas dan profesional dengan alatan yang sesuai sebelum siap sedia untuk dijual.

Modul 3 – Mudahnya Menjual

  • Mempunyai 3 bab yang HOT
  • Anda diterangkan bagaimana anda juga mampu meletupkan jualan dengan hanya menggunakan 3 STRATEGI iaitu P_ _ _ _ _ _ , D_ _ _ _ _ _  DAN V _ _ _ _ _ bakal meningkatkan jualan anda 3 kali GANDA .
  • Anda juga akan ditunjukkan apakah TIPS , LANGKAH serta PANDUAN bagaimana cara untuk CLOSE SALE dengan prospek menggunakan WHATSAPP.

Kebanyakan pembaca ramai dah meniru rentak cara “COPYWRITING” dan “CLOSE SALE” beliau dan ianya TERBUKTI berhasil . 

 

 

PART 3 (ADVANCE)

(Bernilai RM 99)

1
1

Modul 1 – Bagaimana Cara Perap Kambing KHAS untuk Buat Kambing Bakar?

  • Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk “marinate” kambing dengan menggunakan rempah KHAS dengan cara yang sebenar
  • Serius semudah makan kacang botak 

Modul 2 – 2 Langkah Dan 2 Cara Bagaimana Bakar Kambing Dengan Betul

  • Anda ditunjukkan apakah alatan alatan yang diperlukan , cara bagaimana untuk membakar kambing dengan betul.
  • Juga disertakan bersama Link video yang telah di”PRIVATE” kan . KHAS untuk pembaca ebook ini shj .
  • Langkah yang ditunjukkan sangat mesra pembaca semudah sebutan 123 .

Modul 3 – Bagaimana Strategi Melakukan Jualan Dalam Tempoh 72 Jam?

  • Anda diterangkan STEP BY STEP bagaimana untuk melakukan pemasaran EFEKTIF.
  • Anda bakal didedahkan apakah STRATEGI yang digunakan untuk MENGHENJUT jualan dalam tempoh 72 JAM , “S_ _ _ _ O_ __R_ _ _ _ _” antara strategi paling POWERFULL untuk pelanggan tak sabar sabar buat bayaran kepada anda .
  • Ramai pembaca dah mula meniru “copywriting” dan ayat “close sale” dalam modul ini dan TERBUKTI BERHASIL .

Modul 4 – Bagaimana Cara Membina Hubungan Dengan Pelanggan

  • Anda diterangkan bagaimana beberapa strategi SIMPLE tapi POWER boleh digunakan bagi mengekalkan kesetiaan pelanggan .
  • 5 TEKNIK mudah yang anda tak sangka sangka ianya boleh mengembangkan lagi perniagaan ini . 

Apa kata Mereka ?

Sedap gila

eykaSedap gilaaa , dah pernah try pun sebelum ni , yang buat kambing tu jadi sedap dipanggang sebab rempah tu dah diadun secukup rasa , kerja jadi mudah , bagus ebook ini dapat pandu mereka yang nak memulakan bisnes kambing bakar dan bisnes kambing perap . Tips , langkah dan panduan yang tepat boleh dijadikan sebagai rujukan untuk NEWBIE diluar sana.

Nuratikah bte Abdul Halim , 27 Tahun , Pramugari

Bagi mereka nak tambah pendapatan bulanan dan nak mulakan perniagaan kambing bakar dan kambing perap , Ebook ini sangat membantu

Screenshot_2015-08-23-12-49-26-1Kepada mereka yang ingin berjinak jinak dalam perniagaan kambing bakar tapi tak tahu cara macam mana dan bagaimana ? Ebook ini lengkap dengan langkah langkah permulaan , pemasaran dan jualan . Ianya bukan sahaja berkongsi bagaimana melakukannya dengan teliti dan terperinci , penulis juga berkongsi pengalaman beliau menjana pendapatan dengan cara yang konsisten . Kandungan yang padat dan ringkas memberi manfaat yang menyeluruh kepada yang baru dalam perniagaan . Buat mereka yang mencari cari bagaimana ingin menambah pendapatan bulanan atau ingin memulakan perniagaan , Ebook ini sangat membantu

Azri , 27 TAHUN , Engineer , Subang Jaya

Jana RM 1,000 secara sambilan dalam masa sebulan !

Screenshot_2015-08-23-12-50-11-1Ebook ang aku suka , bahasa ang bukan pakai bahasa buku , senang faham dan banyak  Skil menjual ang kasi yang aku taktau lagi , Insyallah akan praktikkan Skill ang untuk BOOST jualan aku dalam bisnes kambing perap ni . Alhamdulillah setakat ni RM 1000 bersih PROFIT dalam sebulan . Bolehla buat part time Income .

Aswan , 26 tahun , Agen Insuran,Sg Petani

 

 

butang-beli-02

 

 

Bukan tu je ..

Untuk TERHAD 30 orang TERAWAL , anda juga bakal miliki BONUS dibawah , YA BONUS ! TAK RUGI KAN ?

BONUS 1

Ebook Ciri Ciri Usahawan Berjaya

ciri ciri usahawan

BONUS 2

Ebook 10 Tips Untuk Berjaya

10 tips untuk berjaya.

BONUS 3

Ebook Panduan Bebas Hutang

bebas hutang

BONUS 4 & 5

2 Ebook Misteri

bonus misteri

 

 

EH JAP JAP..TUNGGU DULU..

Ada lagi ..

ISTIMEWA untuk anda yang dapatkan Pakej Ebook ini sekarang , saya nak berikan SOS PERAP POWER yang bernilai RM 70 ini SECARA PERCUMA shj , YA PERCUMA XKLUSIF untuk anda rasai PENANGAN NYA sendiri dirumah yang DIJAMIN SEDAP tak hengat punye !

 

BONUS 6

Rempah Rahsia

sosperap

 

  • Sos perap ini berperisa ladahitam dan beratnya pula ialah lebih kurang 1.2 kg .
  • Ianya dibuat 100% secara HOMEMADE .
  • Sos perap yang sering saya ambil terus daripada BRO SHAM ini , digunakan untuk “marinate” kambing bahagian Lamb shoulder , Ya lamb shoulder Bukan mutton , Bukan Strilion , Bukan Lamb Carcas atau se adik beradik dengannya , hanya untuk perap kambing bahagian Lamb Shoulder sahaja

PENTING = > Sos perap ini tahan lama 2 tahun selagi anda simpannya di dalam peti sejuk bahagian BEKU Untuk menggunakan , disyorkan kepada anda untuk NYAHBEKU sos perap ini terlebih dahulu dalam tempoh lebih kurang ½ jam kerana kandungan sos perap ini sangat LIKAT apabila disejuk bekukan .

  • “1 Botol ni berapa kilogram boleh digunakan untuk “marinate” kambing Lamb shoulder ? Okay , untuk 1 botol saya gunakan untuk “marinate” kambing Lamb shoulder sekitar 6 kg ke 10 kg ( Selalunya 8 kg ) Memang berbaloi , SERIUS PUAS HATI !

 

Namun begitu , kesemua BONUS 5 buah Ebook yang BERNILAI RM 150 dan BONUS PREMIUM SOS PERAP POWER bernilai RM 70 diberikan secara PERCUMA ini tidak lama , SERIUS !!!

(Abaikan sekiranya dengan pemberian ini , saya dah RUGI sebanyak RM 220 , Biar tuhan sahaja yang membalasnya )

Dan AKAN DITARIK semula pada bila bila masa sahaja .

Untuk TEMPOH TERHAD ..

 

Berapa Harga pAKEJ Ebook Panduan Yang Hebat ni Suhairin ?

 

JUMLAH PAKEJ EBOOK RM 267

BUKAN RM 249

BUKAN RM 190 

TAPI

Hanya RM 140 SHJ

(Jimat RM 127)

(TERHAD 30 ORANG TERAWAL)

Baiklah , saya tidak mahu membebankan anda jadi saya berikan harganya serendah  RM 140 SHJ buat masa sekarang, Untuk Ilmu menjana pendapatan SEUMUR HIDUP. Inilah pelaburan yang paling bermakna dalam hidup anda.

Saya rasa dengan harga PAKEJ Ebook ni untuk pandu Tuan/Puan buat income sampai Puluhan Ribu , tak luak pun , berbaloi sangat sangat ..

Ada yang kata saya gila sebab buka harga murah sampai begitu sekali kerana nilainya adalah RIBUAN Ringgit

Mungkin pada masa akan datang sekiranya anda ingin melakukan TEMPAHAN , kesemua Bonus bakal anda MILIKI TIADA lagi dan mungkin harga PAKEJ EBOOK ini juga bakal dinaiikan bila sudah CUKUP KUOTA atau akan DITUTUP shj bila bila masa. TAK BOLEH JAMIN !

Yang boleh JAMIN ..

 

money back

 

Ya 30 HARI MONEY BACK GUARANTEE sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kesemua Ebook ini , YA MUKTAMAD !

 

WOW , SAYA TAK NAK TERLEPAS KESEMUA BONUS ,

YA SUHAIRIN , SAYA NAK TEMPAH pAKEJ EBOOK iNI SEKARANG !

 

butang-beli-02

DAPATKAN SEKARANG !

 

PS : Ini Produk Digital , Link DOWNLOAD Ebook akan diberikan melalui Emel anda dalam tempoh 24 jam setelah pembayaran anda disahkan

jaminan

Salam Membuat Produk Sendiri

Ikhlas

unnamed

 

 

 

 

Suhairin Supomo

 

Berpengalaman 3 tahun dalam menceburi bisnes kambing bakar dan bisnes kambing perap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *